Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Kaj pomenijo NAP, konfederacija in vojna?

Žal eno zavezništvo ponavadi ni dovolj močno, da bi zmagalo na igralnem svetu. Zaradi tega igralci uporabite diplomacijo kot orodje za preprečitev bodočih vojn ali vsaj za povečanje svojih možnosti za zmago. Na voljo so tri možnosti: konfederacija, pakt o nenapadanju in vojna.

Konfederacija

Konfederacija je močno zavezništvo, ki vsebuje dve ali več alians. V tem primeru si alianse medsebojno pomagajo, npr. s pošiljanjem okrepitev in surovin. Načrtujejo napade in se borijo proti skupnemu sovražniku. Vsi igralni svetovi, ki se začnejo po 15.09.2019 uporabljajo nov sistem konfederacije, ki omeji pošiljanje surovin in okrepitev na člane konfederacije.

Nap

Pakt o nenapadanju (Kratko NAP) se vzpostavi med dvema aliansama, ki se ne želita napadati, vendar si prav tako ne želita pomagati. Gre za sporazum, ki se pogosto uporabi med enako močnimi aliansami, ki se želijo izogniti uničujoči vojni. Aliansa ima lahko NAP s 3 drugimi zavezništvi.

Vojna

Vojna je boj med dvema aliansama. Alianse, ki so na seznamu konfederacije se ponavadi vključijo v vojno in pomagajo svojim zaveznikom.


Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne