Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Statistika naselja (osrednji pregled naselbine)

Plus članstvo ti omogoči osrednji pregled naselj (statistika naselj). Za ogled klikneš na gumb nad seznamom tvojih naselj. Če želiš videti pregled naselj lahko v povezavo http://tsx.travian.si/ dodaš dorf3.php (tsx.travian.si/dorf3.php).

central_overview


V zavihku "Pregled" ti v stolpcu "Napadi" prikazuje premike enot iz in v naselje. Če držiš miško nad simbolom lahko vidiš koliko je aktivnih premikov. V stolpcu "Zgradba" lahko vidiš koliko zgradb je trenutno v čakalni vrsti. V stolpcu "Enote" ti prikazuje enote dodane v urjenje v barake.

Zavihek "Surovine" prikazuje:

central_overview


Zavihek "Surovine" prikazuje tabelo z informacijo o količini surovin v posameznih naseljih. V stolpcu »Trgovci« si lahko ogledaš svoje trgovce. Prvo število predstavlja aktivne trgovce, ki so na poti, drugo pa skupno število trgovcev.

V zavihku "Skladišče" si lahko ogledaš sledeče informacije o skladiščih:

central_overview


Zavihek "KT" prikazuje kulturne točke, ki jih proizvajaš, število aktivnih festivalov in koloniste/vodje/poglavarje/senatorje:

central_overview


V zadnjem zavihku »Enote« najdeš splošni pregled tvojih enot:

central_overview


In pregled nad porabo žita (zavihek "enote v naseljih") enot v tvojih naseljih:

central_overview

Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne