Travian Odgovori

Začnimo pri vašem vprašanju

Iskanje s pomočjo odgovorov

Za pridobitev odgovora, izberite glavno kategorijo in sledite podkategorijam. V kolikor informacije v kategorijah niso bile zadovoljive, se lahko poslužite kontaktnega obrazca na koncu.

Imam vprašanje o…

Pojdimo v detajle:

Uporabi iskalnik

Preferirate iskanje informacij preko spletnih iskalnikov? To lahko storite tudi tu.

Shadow Empires - Igralna mehanika

Osnovne funkcije so podobne tistim iz prejšnjih let, vključno z različico Codex Victoria:

Pomembna sprememba je odstranjen hitri oziroma napredni začetek igre. Tokrat vsi igralci začnejo igro z navadnim naseljem brez dodatnih kolonistov. Naloge na začetku so prav tako dodane nazaj. Kaj pa plemena? Shadow Empires je posebna različica, ki bo imela na nekaj svetovih 5 plemen (tudi Hune in Egipčane) in na nekaterih svetovih samo originalna 3 plemena.

Kaj je novega v Shadow Empires?

Frakcije

Gre za nov koncept v igri. Igralec na začetku igre izbere frakcijo, ki ga bo uvrstila na določen del zemljevida. To pomeni, da bodo igralci iste frakcije na začetku igralnega sveta uvrščeni oziroma dodani na bližnjo lokacijo. Frakcije tekmujejo med samo za nadzor regij, zmagovalnih točk in zmago na igralnem svetu.

Več informacij si oglejte v članku o frakcijah.

Razdelitev moči in zmagovalne točke v regijah

Svet se je spremenil, zato je pozicija dočenih moči na zemljevidu spremenjena. Regije z velikimi in unikatnimi artefakti proizvajajo več zmagovalnih točk.

Za več informacij si oglejte naš članek o regijah, ki prikazuje tudi regije, moči, zmagovalne točke in lokacije različnih frakcij na zemljevidu.


Si prejel odgovore na zastavljena vprašanja?

Da   Nevtralno   Ne